Начин на приготвяне
Сипваме брашното в удобен съд и добавяме една по една съставките и омесваме меко, нелепкаво тесто. Оставяме го да си отпочине, докато то удвои размера си.
Докато тестото втасва, нарязваме продуктите за плънката. Кренвиршът и киселите краставички се нарязват на малки кубчета. Като по желание може да се запържат леко, но не е задължително.
След като тестото е удвоило обема си го разделяме на 2 или 4 равни топки, които разточваме много тънко.
Намазваме с кетчуп, поставяме плънката по цялата дължина и увиваме. Печем на предварително загрята фурна на 180-200 градуса до готовност.
След като леко е изстинало го нарязваме на кръгчета с ширина не повече от 2-3 см. и подреждаме в чиния.