Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Пъстроцветна веган разядка с тученица, качамак и пресни орехи

Пъстроцветна веган разядка с тученица, качамак и пресни орехи

Пъстроцветна веган разядка с тученица, качамак и пресни орехи
Снимка: Илиана Първанова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • орехи - 1 шепа пресни
  • чушки - 1 бр. червена
  • качамак - 2 - 3 с.л. сварен
  • маслини - 2 бр. Каламата
  • тученица - 1 шепа листа
  • магданоз - 1 щипка листенца
  • хималайска сол - 1 щипчица фина
  • шарена сол - 1 щипчица
  • шарлан - няколко капки
  • сусамово масло - няколко капки
  • домашен ябълков оцет - няколко капки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лесна пъстроцветна веган разядка! Чудесна добавка към най-различни ястия, като придава свежа хрупкавост и приятен вкус.

Нарязваме на много ситно пресните орехи, червената чушка, маслините, тученицата и магданоза.

Прибавяме сварения качамак и овкусяваме с шарлана, сусамовото масло, домашния ябълков оцет, хималайската сол и шарената сол.

Разбъркваме всичко заедно и сме готови!

Чудно Вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: