Крем супа от грах с веяна скумрия

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
1
11
31/08/2018
"Лесна за приготвяне и изумително вкусна крем супа, с която лесно ще впечатлите капризните гости "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо246
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Задушете в загрят тиган с олио нарязаните на ситно лук и чесън. Добавете към тях граха и зеленчуковия бульон и разбъркайте.

Когато бульонът заври, добавете сметаната и нарязаните на ситно копър и магданоз. Преместете супата в купа, добавете спанака, овкусете със сол и черен пипер и пасирайте.

Изчистете и филетирайте скумрията. Нарежете я на малки парчета. В дълбок съд сложете да загреете вода с оцет до близка температура на кипене и поширайте яйцето в нея. Стремете се то да остане рохко.

Сервирайте крем супата като гарнирате с 2 парченца филе от риба и пошираното яйце.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар