Салата от варива и кълнове

Дарина ИвановаДарина ИвановаГотвач20510461
03/09/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо178
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • варива - 40 г микс за салата (боб мунг, черна леща и булгур)
  • лук - 3 резена
  • чушки - 1/2
  • соеви кълнове - 100 г
  • магданоз - 5 - 6 стръка
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме варивата за около 15 мин на бавен огън със сол.

През това време на грил тигана минаваме чушката и резените лук.

Отцеждаме добре сварените боб, леща и булгур и изсипваме в подходяща купа, към тях добавяме нарязания магданоз, лук и чушка.

Добавяме сол на вкус и зехтин.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар