Агнешко с лук

05/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо85
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 500 г
  • пресен лук - 4 връзки
  • домати - 4 бр
  • брашно - 2 с.л.
  • копър - 1 връзка
  • магданоз - 1 връзка
  • червен пипер - 1 с.л.
  • олио - 5 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се запържва в олио. Наръсва се със сол и черен пипер. Като се зачерви се залива с две чаши гореща вода и се захлупва. Ври на слаб огън, докато месото омекне.

Прибавя се изчистеният и нарязан лук, червеният пипер и доматите. Вари се докато лукът омекне.

Прибавя се разбитото с няколко лъжици вода брашно и след като ястието отново заври се оставя за няколко минути на огъня. Преди да е готово ястието се поръсва с копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар