Супа от грах, топено сирене и кисело мляко

Вивта СанВивта СанНовак14210
08/09/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо449
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аз използвам готов грах от консерва за супата. Запържвам лука в тенджерата мазнина, добавям сол, черен пипер и копър на вкус. Слагам граха и дозапържвам. Слагам вода.

След около 5 минути слагам топено сирене и бъркам. Отделно разбивам кисело мляко и добавям.

Става много вкусно, леко и, ако смените лука с пресен, ще бъде подходяща рецепта за режима на Атанас Узунов.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар