Бисквити за диабетици

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
161
582
1k
257
1
09/09/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 266
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • яйца - 1 брой
  • подсладител - 2 с.л., течен
  • бадемово брашно - 1 1/2 ч.ч. (или лимецово брашно)
  • царевично брашно - 1/2 ч.ч.
  • сода - 1 ч.л.
  • масло - 1/2 ч.ч.
  • бадемово масло - за намазване
* мерки и количества
Бисквити

Начин на приготвяне

Половин чаена чаша олио се сипва в дълбок съд и се разбива с подсладителя и яйцето много добре. Добавя се содата.

Двата вида брашно се пресяват и се добавят лъжичка по лъжичка, като трябва да се бърка непрекъснато.

Получената смес може да е леко течна (според големината на яйцето), но това да не ви притеснява. Просто го оставете за 5 минути и всичко ще е наред.

Омазнете ръцете си и формите, които ще използвате и оформете курабиите.

Намажете с бадемово масло и изпечете за около 10-15 минути на 220 градуса до порозовяване.

Метални формички за ефектни сладки 4 бр.
Формички за страхотни лакомства:
Метални формички за ефектни сладки 4 бр.
8.49 лв.
Виж ››

Повече няма да видите намусено личице у дома, защото то ще бъде заето да се усмихва на закачливите форми за сладки, с които приготвяте своите сладки творения. Забавен и интересен дизайн, с който тези форми за сладки ще станат любими и на най-малките у дома.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар