Начин на приготвяне
Започнете с кокосовите топки, като в купа смесете изварата, жълтъка и кокосовите стърготини, разбъркайте много добре на тесто, от което оформете 20 топчета по-малки от голям орех. Подредете топчетата в тава на разстояние и ги поставете във фризер за 30 минути – не повече.
През това време, разбийте маргарина (трябва да е много мек) със захарта много добре, добавете яйцата и единия белтък – едно по едно при непрекъснато бъркане.
Следва киселото мляко и предварително смесените чаши пресято брашно с бакпулвера, разбъркайте добре. Разделете сместа на две части и в едната добавете прясното мляко и какаото, разбъркайте.
В правоъгълна тава, постлана с хартия за печене, разпределете първо бялата смес, после кафявата. Накрая разпределете топчетата в редички на разстояние едно от друго, равномерно в тавата, поставете я в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете до готовност за около 40 минути.
През това време си пригответе крема, като разтворите в студеното прясно мляко брашното, добавете захарта и поставете на слаб огън, варите до сгъстяване.
Накрая добавете маслото и бъркате до пълното му усвояване от крема. Разпределете равномерно върху сладкиша крема и оставете да се охлади напълно.