Пълнени печурки със четири вида сирена

Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаИноватор40717121982
11/09/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 018
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбките измиваме, отстраняват им се пънчетата (тях използвайте при друго готвене) и се подреждат в леко намазнен с краве масло сахан или друг подходящ съд за готвене и сервиране (керемида или керамична малка тавичка).

Поръсваме с пушена сол. Всяка шапчица се пълни с микс от сирената - синьо, пушено и фета. Завършваме пълнежа с настърган на едро кашкавал и краве масло на парченца.

Наливаме в сахана около 0.25 мл водичка и слагаме да се пече в предварително загрята фурна до готовност.

Преди сервиране поръсете пълнените гъбки с накълцан пресен копър.

Рецептата е подходяща за нисковъглехидратен-високомазнинен режим на хранене.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар