Начин на приготвяне
След като заври водата, слагаме да се варят соевите хапки и начупения на малки бонзайчета карфиол заедно с 1/2 ч.л. сол. Като се сварят за 10 минути, ги отцеждаме от водата.
В тиган (с керамично покритие) загряваме малко шарлана, прибавяме към него на средно ситно нарязаните червени чушки, захлупваме ги с капак и ги оставяме така докато омекнат.
Добавяме към тях изцедените соеви хапки и карфиол, разбъркваме ги заедно и след малко сипваме двете разбъркани яйца.
Разбъркваме всичко равномерно. Добият ли яйцата плътност и хубав светло-жълт цвят, значи сме готови.
Разпределяме в 2 порции и поднасяме топло. Невероятно ароматно, плътно и засищащо.
Здравословно и чудно вкусно!