Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Рулца»Рулца от пъстърва с карфиол

Рулца от пъстърва с карфиол

Храна за ДушатаХрана за Душата
Администратор
3923k2k2k
Рулца от пъстърва с карфиол
Снимка: Храна за Душата
1 / 3с Видео
16/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Изискано и много вкусно - ароматни рулца от пъстърва върху канапе от карфиол"

Необходими Продукти

  • пъстърва - 2 бр.
  • карфиол - 300 г
  • орехи - 3 - 4 бр.
  • каперси - 20 г
  • сушени домати - 50 г
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • къри - на прах
  • зехтин
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата. Отделете само чистите филета без кожата.

За маринатата смесете в купа ситно нарязаните магданоз, чесън и орехи. Овкусете със зехтин и сол. Разполовете филетата и ги полейте с маринатата.

Навийте ги откъм широката част и закрепете рулцата с помощта на шишчета.

Запечете рибните рулца за около 5-6 минути на загрят тиган.

Измийте добре карфиола и го миксирайте в кухненски робот, докато не добие големината на зрънца ориз.

Нарежете сушените домати и каперсите на ситно. Загрейте тиган със зехтин и запържете карфиола, сушените домати и каперсите.

Овкусете с щипка къри, черен пипер и сол.

Сервирайте изпечените рулца от пъстърва като гарнирате с карфиолената смес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: