Начин на приготвяне
Намазва се тава с мазнина дъното и стените също. Всяка кора се поставя в тавата, като краищата се свиват навътре и намазваме с масло.
Корите се нареждат една върху друга, но запазваме една кора за покриване на питата и печем в загрята фурна 180-200°C до златисто.
След 10 минути се изважда и с вилица корите се обръщат и начупват на парчета. Отгоре да останат тези кори, които не са запечени, и връщаме във фурната да станат златисти.
Приготвя се кремът. В купа се загрява прясно мляко и захар.
Пудингът се разбърква с част от прясното мляко, докато още е студено, на гъста кашичка и сипваме в горещото млякото. Бърка се да сгъсти и сваляме от котлона. Добавя се маслото и течният шоколад, бърка се с телена бъркалка на крем с равен цвят.
С черпак сипваме крема върху корите, покриваме с последната кора и нарязвам на квадрати.
Печем само на горен реотан за 10 минути, кората да промени цвета си, и изваждаме да се охлади.
Поръсваме с кокос и сервираме.
По вкусна е охладена, но и топла е страхотна!