Ябълков кекс без угризения

Дарина ИвановаДарина ИвановаГотвач20510461
30/09/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 722
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете като настържите ябълките и морковите, за да се отцедят от сока си.

След това разбийте яйцата заедно с меда и постепенно добавяйте брашната с бакпулвера.

Получената смес изсипете в предварително намазана форма за кекс с масло.

Печете на 200 градуса до готовност - зависи от дебелината /за около 1 час/.

За крема пасирайте изварата с киселото мляко и меда (по желание може и повече мед за сладост).

След като кексът изстине, го намажете и поръсете с наситнените орехи.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар