Лесен тутманик с колбас, кашкавал и сирене

30/09/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaГотвач35073402
"Всеки може да приготви вкусен тутманик, когато знае нашата изпитана рецепта за лесен тутманик с колбас, кашкавал и сирене "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо713
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В хладката вода се смесват маята и захарта. Оставя се 5 минути да се активира.

Сипва се в дълбока купа, добавят се солта, яйцата, киселото мляко и олиото.

Постепенно се добавя пресятото брашно, бърка се с дървена лъжица.

Тестото се прехвърля в тавичка върху хартия за печене.

Отгоре се подреждат нарязаните сирене, колбаса и кашкавала.

Слага се на няколко места малки парченца масло.

Оставя се да втаса за 20 минути.

Пече се на 180 градуса за 15-20 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар