Пълнени камби с патладжан и сирене

Сергей АнчевСергей Анчев
Помощник Готвач
210
77
395
2
03/10/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо549
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се избушват и почистват отвътре. Патладжаните се нарязват на шайби и посоляват от двете страни.

Скилидките чесън се смачкват и накълцват на ситно. Сиренето се натрошава с вилица.

Резените патладжан се изпържват, като мазнината се прибавя постепенно. Нарязват се на малки кубчета.

Прави се смес от патладжана, сиренето и чесъна.

С нея добре се напълват камбите. На всяка отгоре се поставя резен домат.

Нареждате пълнените камби в намаслена тавичка и ги печете във фурната 40-50 минути на 180 градуса. Как ще ги сервирате си е ваша работа.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар