Чия пудинг с тиквен крем

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
03/10/2018
"Готов за нула време десерт с ароматен тиквен крем и чия - модерно и актуално за сезона "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 970
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете тиквата на кубчета и сварете до омекване. Докато е още топла намачквате и добавяте към нея меда и канелата.

По възможност от предната вечер накиснете чията в киселото мляко (и ванилията по желание), за да набъбне, ако нямате тази възможност трябва да оставите поне за 2-3 часа.

След като двете смеси са готови декорирате по ваше желание като отгоре поръсвате с нарязаните орехи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Станислава Вълкова
Много вкусно. Браво.
0
0