Свинско джоланче с печурки и зеленчуци

04/10/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 121
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете джолана и го сварете в тенджера под налягане.

В подходяща тава сложете обелените и почистени, ситно нарязани лук, праз, чесън и моркови. Налейте олио и задушете зеленчуците до омекване в загрята фурна.

Сложете джоланчето върху задушените зеленчуци, прибавете 1 чаша от бульона, овкусете със сол и черен пипер.

Добавете почистените гъби и чорбаджийските чушки.

Полейте със 2-3 с.л. соев сос. Покрийте тавата с алуминиево фолио.

Върнете тавата във фурната и допечете ястието - трябва да остане на мазнина, а джоланчето да добие кафеникаво-златист загар. За да го постигнете, в края на печенето отстранете фолиото.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар