Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Памук тесто за пица с прясно мляко в хлебопекарна

Памук тесто за пица с прясно мляко в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5393k9423k6
Памук тесто за пица с прясно мляко в хлебопекарна
Снимка: Яница Николова
1 / 2
21/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
90 мин.
Общо
90 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 150 мл
  • брашно - 275 г
  • захар - 3/4 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • олио - 25 - 30 г
  • прясна мая - 6 г или 3/4 ч.л. суха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на пекарната се слага първо прясното мляко, после маята и захарта.

Прибавя се олиото, пресятото брашно и солта. Включва се на програма тесто около 1:30 часа.

След като приключи програмата тестото се разстила в тавичка и се гарнира по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: