Екзотични пилешки шишчета с ананас и чушки

23/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо312
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пилешки гърди - 2 бр.
  • ананас - 1 консерва
  • червени чушки
  • лук - 1 глава
  • бекон - на ленти
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отворете консервата ананас и изцедете добре ананаса. Наежете го на средно големи парчета.

Обелете лука и изчистете чушката от семките. Нарежете ги на големи квадратчета.

Месото измийте и нарежете на средни хапки.

Вземете едно шишче и първо забодете бекона в горната му част. След него парче пилешко месо, ананас, отново бекон, чушка, лук и отново бекон, докато стигне лентата, така че той да образува зиг-заг форма.

Вземете второ шишче и повторете всичко отново и така до изчерпване на продуктите.

Готовите шишчета поръсете със сол и черен пипер.

Загрейте скарата до средно висока температура. Изпечете пилешките шишчета от двете страни, като ги обръщате периодично.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар