Бисквитена торта за деца с тиква

24/11/2018
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф9815691710
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо788
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата, предварително сварена на пара или печена на фурна без захар, се пюрира.

В тенджера налейте студеното прясно мляко и добавете захарта, нишестето, ванилията и пюрето, разбъркайте до еднородна смес. Поставете тенджерата на слаб огън и сварете крема до сгъстяване.

В кутия с капак се нареждат бисквити и крем, като ги редувате и поръсвате по малко от стафидите. Накрая завършвате с крем и поръсвате със смлени орехови ядки.

След като бисквитената торта се охлади напълно, се затваря капачето на съда и се съхранява в хладилник.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар