Начин на приготвяне
За кората:
Натрошете шоколадовите бисквити и ги поставете в дълбок съд. Добавете разтопеното масло и ги омесете на ръка.
Получената смес изсипете върху хартия за печене и оформете желаната от вас форма. Отгоре намажете с Нутела.
За пълнежа:
С миксер разбийте крема сиренето и пудрата захар. Отстранете миксера и добавете кокоса, разбъркайте със шпатула.
Разнесете пълнежа върху Нутелата. Навийте на руло и оставете в хладилника за 3 часа, докато стегне добре.
За глазурата:
Начупете шоколада на парчета, поставете в тенджера, добавете олиото и разтопете на водна баня.
Извадете шоколадовото руло от хладилника, залейте с шоколадовата глазура и оставете настрани, докато глазурата стегне.
Нарежете готовото сладко руло на парчета, сервирайте и почерпете.
Напомняне: Във времето за приготвяне не е упоменато времето за престой в хладилника, а само това за подготовката на самото кокосово руло.