Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Хляб с оризово брашно в хлебопекарна

Хляб с оризово брашно в хлебопекарна

Хляб с оризово брашно в хлебопекарна
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
160 мин.
Порции
4
"Доверете се на хлебопекарната, тя прави най-вкусният хляб с оризово брашно"

Необходими Продукти

  • оризово брашно - 500 г
  • вода - 450 мл
  • сол - 1.5 к.л.
  • мед - 1 к.л.
  • зехтин - 3 с.л.
  • мая - 2 к.л. суха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включете хлебопекарната и добавете всички течни съставки, солта, меда, брашното и последно маята.

Изберете програма френски хляб.

Изчакайте оризовия хляб да стане готов.

Не казвам време, защото всички хлебопекарни имат различно времетраене в приготвянето на хляба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: