Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Филе от сьомга на грил тиган

Филе от сьомга на грил тиган

Филе от сьомга на грил тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Мятаме филето от сьомга на грил тиган и започваме да мислим за подходяща гарнитура, някакви идеи?"

Необходими Продукти

  • филе от сьомга - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете филето от сьомга. Поръсете с малко сол и черен пипер от двете страни.

Загрейте грил тигана. Добавете вътре зехтина.

Сложете рибата и печете от двете страни до приятен златист загар. Сервирайте топла с подходяща за вас гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: