Гювечета по гръцки

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
26/11/2018
"Пленителни на вкус и с неустоим аромат - тези гювечета по гръцки са истински хит "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо172 677
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на всяко гювече сипете по малко зехтин. Нарежете месото на кубчета и разпределете по равно на всички гювечета. Картофите нарежете по ваш избор и също добавете.

Червения лук нарежете на ивици и добавете заедно с маслините. Отново полейте с малко зехтин и добавете доматите от консерва или пасирани пресни домати.

Сипете по малко вода около 1 к.ч., овкусете със подправките и печете до готовност. Преди сервиране поръсете с магданоз.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар