Начин на приготвяне
Свинското се нарязва на пържоли с дебелина около 1-1.5 см. Всяка поотделно се слагат в плик и се начукват от 2-те страни. Използва се плик, за да не се цапа навсякъде.
Когато всички пържоли са начукани, се овкусяват от всяка страна със сол и черен пипер. Не бива да се прекалява със солта, защото и в печения сос има сол.
Печения сос се разтваря в 1 купа вода. В йенска тенджера се нареждат ред пържоли. Поръсват се с гъби. Нарежда се още ред пържоли и се поръсват с гъби. Полива се с половината от соса. Нарежда се още ред пържоли и отново се поръсва с гъби. Още ред пържоли с гъби.
Отново се залива с останалата част от соса. Слага се капакът на йенската тенджера. Слагат се да се пекат във фурната.
След като най-горните пържоли се запекат, се разменят с долните. Когато те вече са се свили, могат да се сложат повече пържолки най-отгоре да се запекат.
Свинските пържоли се пекат, докато се задушат и станат крехки.