Зеленчуци Темпура

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
1
11
16/10/2018
"Тайната на хрупкавите зеленчуци Темпура е разкрита, подробности в тази изпитана рецепта "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 696
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Пригответе сместа за темпурата, като смесите брашното тип ОО с царевичното нишесте, солта, содата бикарбонат, черния пипер, червения пипер и куркумата.

Добавете постепенно газираната вода и разбъркайте, докато сместа стане еднородна. Охладете панировката върху купа с лед.

Нарежете морковите и пащърнака на гредички, а броколите и карфиола сегментирайте на средно големи розички.

Оваляйте зеленчуците в студената панировка темпура и изпържете в силно загрята маслена баня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар