Начин на приготвяне
Смесете маслото и кафявата захар в купа и ги разбийте до кремообразна смес.
Смесете брашното и бакпулвера и ги прибавете към маслото и захарта. Добавете и яйцето.
Омесете до гладко и фино тесто, което трябва да бъде леко лепкаво. Изсипете вътре парченцата шоколад и объркайте отново тестото. При необходимост охладете в хладилник за 10-15 мин.
Оформете топчици колкото орех и ги поставете на разстояние една от друга върху лист хартия за печене. Притиснете леко всяко топче с пръст. Накълцайте ядките, сушените плодове и карамелените бонбони.
Поставете върху всяка бисквита. Комбинирайте добавките по различни начини, за да получите бисквити с различни вкусове.
Изпечете бисквитите в предварително загрята на 200 С за 12-15 минути.