Начин на приготвяне
Вземаме си три гювечета и ги намазваме с разтопеното масло.
Обелваме картофите и нарязваме на кубчета. Лука режем на колелца, а гъбите прецеждаме от водата.
След като сме намазали гювечета, поставяме лука и върху него нарязаните картофи.
Поръсваме с черен пипер и на всяко гювече слагаме по 1 с.л. майонеза. Разбъркваме добре.
Скилидките чесън обелваме и пресоваме, като добавяме и по една във всяко гювече.
Нареждаме отгоре нарязаното пилешко филе, което предварително сме овкусили със соевия сос и черния пипер на вкус.
Най-накрая прибавяме и гъбите. Затваряме с капачето и поставяме във фурната да се пекат.
Когато са почти готови, вадим и посипваме с настъргания кашкавал.
Отново поставяме във фурната и печем до разтопяването на кашкавала.