Начин на приготвяне
Уникално вкусни гювечета се получиха.
Намажете гювечетата с капка мазнина.
Сложете доматено пюре, след това картофи, нарязани на кубчета, нарязаните печени чушки, кренвирши на колелца и гъбки.
Полейте със зехтина, поръсете подправки по избор. Аз сложих сминдух и черен пипер.
Затворете капачето и печете на 180 градуса около 25-30 минути.
Не загрявайте предварително фурната!
Отворете гювечетата и направете кладенче по средата. В него чукнете яйцето. Поръсете с настърган кашкавал. Запечете за 5 минути.
Пригответе си хубава салата и се насладете на тези вкусни гювечета.
И да знаете, най-важната подправка, която винаги използвам е любов. Ако я пропуснете, не се получава!
Гювечетата в Зоната са готови.