Супа с червена леща и ароматни подправки

Албена АсеноваАлбена Асенова
Мастър Шеф
688
763
2163
6
26/11/2018
"Майсторите знаят - тайната на вкусната леща е в ароматните подправки "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 713
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, морковът и чушката се нарязват на дребно.

Слагат се в тенджера с малко мазнина и се задушават. След като омекнат, се прибавят подправките, а след пет минути - и измитата леща.

Налива се гореща вода и лещата се оставя да се готви на тих огън.

Малко преди готовност на супата се прибавят смлените домати и чесънът, нарязан на дребно.

На готовата супа от леща се слага ситно нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар