Свински пържоли с корнфлекс

27/11/2018
"Ако обичате пържолите с хрупкава коричка, тази рецепта е специално за вас "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо974
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото измиваме и подсушаваме.

Парчетата месо трябва да са с дебелина около 1.5 сантиметра.

Начукваме пържолите, като предварително поставите в найлонов плик.

Всяко едно свинско филе поръсваме със черен пипер и с мъничко олио.

Прибираме ги в хладилника за едно денонощие.

На другия ден овалваме всяко парче свинско първо в брашното, после потапяме в разбитите яйца и завършваме панировката с корнфлейкса.

Вземам си тавичка, полята с олио, и подреждаме парчетата.

Печем във фурната до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар