Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра с мащерка и риган в плик

Свински ребра с мащерка и риган в плик

Свински ребра с мащерка и риган в плик
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
2
"Един плик за печене ви дели от приготвянето на перфектно овкусените Свински ребра"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 800 г
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • соев сос - 2 с.л.
  • мащерка
  • риган
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се свинското месо на големи порции. В купа се смесва соев сос, олио, черен и червен пипер, риган, мащерка.

Месото се овалва в марината и оставяме за 1 час да поеме аромата на подправките.Така месото ще е по вкусно и сочно.

В плик за печене се нареждат ребрата, заедно с марината, затваря се с връзката и поставяме в тава за печене. Фурната е загрята на 200 градуса на долна решетка.

Печем ребрата за 1 час, изважда се тавата, с ножица се срязва отгоре отвор на плика за печене и връщаме във фурната за още 20-30 минути.

Поднасяме с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: