Оранжева леща с просо на оризоварка

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
29/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо236
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме двете вариваоранжевата леща и просо и ги сипваме в купата на оризоварката.

Обелваме лука, морковите, бялата ряпа, картофа, и заедно с чушките и магданоза, ги нарязваме на ситно.

Добавяме ги към ва варивата. Овкусяваме с хималайската сол, шарлана, чубрицата, смления черен пипер, кимиона, куркумата, сушения джоджен, джинджифил на прах, кафявата захар.

Разбъркваме всичко заедно с дървена бъркалка и сипваме определеното количество вода.

Пускаме оризоварката и след като тя се изключи сама (след около 30 минути), разбъркваме отново и разкриваме по порциите. Ароматно интересно ястие - микс от вкусове!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар