Гризини за тънка талия

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
774
608
502
1
29/11/2018
"Не гладувайте и не отказвайте храна, а просто си пригответе гризини за тънка талия"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 601
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Без да отцеждате нахута го изсипете в подходящ съд, към него добавете яйцето и зехтина и пасирайте.

В купа изсипете брашното заедно със семената, настържете моркова и го добавете, добавете сол на вкус залейте с 50 мл. вода и разбъркайте.

Накрая смесете с нахутената смес, размесете отново, ако не ви се събира на топка, добавете още малко вода или брашно, в зависимост от получената консистенция.

Оставете да почине за 30 минути, разточете и нарежете на избрани от вас фигури.

Печете гризините върху хартия за печене на 200 градуса до готовност за около 40 мин

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар