Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Типов хляб в хлебопекарна

Типов хляб в хлебопекарна

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168905971
Типов хляб в хлебопекарна
Снимка: Моника Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
185 мин.
Порции
1
"Вкусен и здравословен хляб, който насища, приготвен в хлебопекарна само с едно натискане на копчето"

Необходими Продукти

  • вода - 150 мл
  • прясно мляко - 180 мл топло
  • зехтин - 2 с.л. (олио)
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 2 с.л.
  • типово брашно - 520 г
  • суха мая - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спазвайте последователността на продуктите, а именно, първо, изсипете млякото с водата, след това зехтина, ч.л. сол, захарта, брашното, направете кладенче с пръст и сложете маята там.

Включете програмата на обикновен хляб със средна коричка на изпичане. Моята програма е 3 часа.

След приключване, завийте в кърпа, оставете да почине за 15 минути и се насладете на хляба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: