Хляб в хлебопекарна

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Хляб в хлебопекарна1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
13 мин.
Порции
8
"Точната рецепта и хлебопекарната чуден хляб правят - опитайте и се насладете"

Необходими Продукти

  • вода - 325 мл
  • олио - 2 с.л.
  • сол - 2 ч.л.
  • захар - 2 с.л.
  • сухо мляко - 2 1/2 с.л. по желание
  • брашно - 600 г
  • мая - 1 и 1/2 ч.л. суха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвянето на този хляб в хлебопекарна изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна.

В нея се слагат първо течните съставки - водата и олиото, а след това се добавят солта, захарта, сухо мляко по желание, брашното.

Най-накрая поръсете с маята, затворете и пуснете хлебопекарната.

Хлябът в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: