Начин на приготвяне
В заврялата вода сипваме хималайската сол и шарлана. Подготвяме си зеленчуците.
Нарязваме лука на кубченца, спанака на фини лентички, доматите на ситно, почти на пюре.
Натрошаваме карфиола, а морковите с помощта на белачка обелваме на фини дълги лентички. Слагаме ги да се варят заедно със спагетите, които счупваме на две.
Готвим до готовност, но преди това добавяме всички останали подправки: кимион, куркума, сушени и стрити босилек и чубрица, домашен ябълков оцет, кафява захар, джинджифил на прах и черен пипер.
След като спагетите са готови поднасяме в 4 порции -топли, за да се запази сочността им и да са възможно най-вкусни и ароматни!
Чудно Вкусно!