Коледни сладки с какао и захарна глазура

30/11/2018
Приготвяне45 мин.
Готвене20 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 757
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват заедно със захарта до побеляване. Прибавят се течният мед, смлените орехи, содата, какаото и брашното. Замесва се тесто.

При необходимост се добавя още брашно - важно е тестото да не е твърде лепкаво, за да може да се разточи на кора.

От нея с помощта на формички се режат сладки и се пекат в намаслена тава в умерена фурна до готовност.

След това коледните сладки се декорират със захарна глазура или друга украса по желание.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар