Начин на приготвяне
Обелвам лука, нарязвам го и го запържвам в малко олио, докато омекне и се карамелизира. Гъбите нарязвам на малки парченца и ги поставям в тигана с лука. Запържвам, докато водата, която са пуснали гъбите, се изпари.
Сварявам яйцата, нарязвам ги и ги добавям в тигана с гъбите. Добавям и настъргания кашкавал, подправям със сол и черен пипер и разбърквам добре.
С това плънката за рулцата е готова. Месото нарязвам на тънки филии и ги доизтънявам с чук за пържоли.
Посолявам и поръсвам с черен пипер и риган от двете страни. На всяка изтънена филийка от единия край слагам по 2 лъжици плънка и завивам на руло.
Закрепям рулцето от двете страни с клечки за зъби, за да не изпадне плънката при печене. Повтарям същите действия докато ми свърши плънката и месото.
Намазняваме парче фолио и върху него редим рулцата, слагаме и съвсем малко вода (около 7-8 с.л), завиваме ги с фолиото и печем на предварително загрята фурна 15 минути и след това ги отвиваме и печем докато станат златисти - още около 20 минути. Сервират се топли.