Хемендекс (Класическа Рецепта)

03/12/2018
Станислава Вълкова
отСтанислава ВълковаПомощник Готвач1381851821
"Каже ли някой класическа закуска, веднага се сещаме за шунка и яйца, и вие ли така "
Приготвяне5 мин.
Готвене12 мин.
Общо17 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 558
  • Преглеждания за месеца376
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката се нарязва на ситно, смесва се със ситно нарязан магданоз, слага се в тиган, обилно намазан с масло, след това внимателно се счукват яйцата, подправя се със сол и черен пипер.

Добавя се още масло и се запържва при умерена температура за 10-12 минути.

Ястието се поднася предимно за закуска, при по-голямо количество e подходящо и като [основно ястие за вечеря.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар