Начин на приготвяне
Сготвяме на оризоварка ориза с водата, хималайската сол и шарлана. След 30 минути е готов и го сипваме в дълбоки блюда и го оставяме да изстива.
През това време приготвяме добавките - краставицата обелваме и заедно с рулцата от раци нарязваме на ситни кубченца.
Яйцата ги разбъркваме и изпържваме на една палачинка, която също нарязваме на ситно. Разпределяме съставките по порциите.
Нарязваме по половин лист на порция кори Нори, нарязани с ножица на малки квадратчета.
Поливаме със сусамовото масло и разбъркваме.
Поднасяме Кимбапа поръсен с сусамово семе - по желание.
Невероятния микс от вкусове Ви пренася в мистичната Азия!
Чудно Вкусно!