Разбъркан Корейски Кимбам

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Мастър Шеф
809
4k
4k
1k
4
06/12/2018
"За почитателите на екзотичната кухня - любимият Корейски Кинбам но в разбъркан вариант"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 285
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • Продукти за 3 порции
  • ориз - 2ч.ч.
  • вода - 4 ч.ч.
  • хималайска сол -   2 ч.л. равни
  • шарлан -   1 ч.л.
  • сусамово масло -   3 ч.л.
  • краставица - 1 бр.
  • рачешки рулца - 6 бр.
  • яйца - 3 бр.
  • кори нори - 1 и 1/2 лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сготвяме на оризоварка ориза с водата, хималайската сол и шарлана. След 30 минути е готов и го сипваме в дълбоки блюда и го оставяме да изстива.

През това време приготвяме добавките - краставицата обелваме и заедно с рулцата от раци нарязваме на ситни кубченца.

Яйцата ги разбъркваме и изпържваме на една палачинка, която също нарязваме на ситно. Разпределяме съставките по порциите.

Нарязваме по половин лист на порция кори Нори, нарязани с ножица на малки квадратчета.

Поливаме със сусамовото масло и разбъркваме.

Поднасяме Кимбапа поръсен с сусамово семе - по желание.

Невероятния микс от вкусове Ви пренася в мистичната Азия!

Чудно Вкусно!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар