Експресна вечеря от бъркани яйца с бекон и самардала

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
91
1508
7
16/12/2018
"Тайната на експресната вечеря е в самардалата, но и беконът не е за изпускане "
Приготвяне15 мин.
Готвене13 мин.
Общо28 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 976
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона на малки парчета. Почистете и нарежете лука на ситно. Разбийте яйцата в купа.

Загрейте олиото в тиган на котлона на умерена температура. Сипете нарязания бекон и пържете около 5 мин, като разбърквате периодично.

Добавете нарязания лук и гответе още около 5 мин, докато омекне лука. Добавете разбитите яйца и бъркайте около 2-3 мин. докато яйцата се сготвят, но и да не станат прекалено сухи.

Сервирайте бърканите яйца върху препечени филийки, като поръсите със самардала.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар