Начин на приготвяне
Смесете брашното и какаото в дълбока купа. Добавете нес кафето и бакпулвера. Сипете захарта и добавете щипка сол.
В друга купа разбийте яйцата. Прибавете към сухата база заедно с ванилията и разбъркайте, докато сместа стане хомогенна. Омесете на стегнато и плътно тесто.
Нарежете леко шамфъстъка и шоколада и добавете с премесване.
Оформете тестото на продълговат и плосък цилиндър с височина около 1.5 см. Поставете в тавата върху хартия за печене и изпечете на 180°C за 20 мин.
Охладете и нарежете цилиндъра на отделни бишкоти с дебелина по 1 см.
Подредете обратно в тавата и изпечете повторно Кантучините за още 8-9 минути.