Мариновани печени свински ребра

02/01/2019
"Първо мариновате, после печете, накрая идваме и ние, за да помогнем с изяждането "
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 588
  • Преглеждания за месеца176
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измийте ребрата, осолете и намажете със салца Чимичури. Поставете ги в кутия с капак и оставете в хладилника за една нощ да престоят.

Извадете ги и поставете в тавичка. Налейте шампанското, сложете зехтина, покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за час и половина.

Махнете фолиото след изтичане на времето и запечете свинските ребърца до приятен златист загар.

Сервирайте с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар