Мариновани печени свински ребра

02/01/2019
"Първо мариновате, после печете, накрая идваме и ние, за да помогнем с изяждането "
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 384
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ребърца

Начин на приготвяне

Измийте ребрата, осолете и намажете със салца Чимичури. Поставете ги в кутия с капак и оставете в хладилника за една нощ да престоят.

Извадете ги и поставете в тавичка. Налейте шампанското, сложете зехтина, покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за час и половина.

Махнете фолиото след изтичане на времето и запечете свинските ребърца до приятен златист загар.

Сервирайте с подходяща гарнитура.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар