Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Кисело зеле с мариновани свински ребра

Кисело зеле с мариновани свински ребра

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451002k934
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Кисело зеле с мариновани свински ребра
Снимка: Lenka
1 / 4
28/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Зимата не може да си я представим без кисело зеле ..."

Необходими Продукти

  • горчица - 1 с.л.
  • кимион - 1 ч.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • сос чили - 2 с.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • соев сос - 80 мл
  • свински ребра - 500 г
  • кисело зеле - 2 глави
  • лук - 2 бр.
  • дафинов лист - 4 бр.
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете ребрата в смес от смления кимион, горчицата, меда, чили соса, черния пипер и соевия сос в купа и оставете в хладилника за 2 часа.

Накълцайте лука и задушете в тенджерата, когато лукът омекне, добавете накълцаното зеле и го оставете да къкри за около 15 минути.

Изсипва се в кръгла дълбока тава, добавя се киселото зеле и се нареждат ребрата отгоре. Печете 40 минути на 180 градуса.

Да ви е сладко!

Киселото зеле с мариновани свински ребра е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: