Кафява шоколадова глазура за торта

Росица ПетроваРосица ПетроваИноватор279851722
01/01/2019
"Едно от първите неща, които всеки сладкар трябва да знае е как се приготвя кафява шоколадова глазура за торта "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо993
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в съд на водна баня сладкарската сметана, шоколада, който предварително сте начупили на парчета, и маслото.

Може да използвате и млечен и натурален шоколад, според предпочитанията ви.

Добре е водата да не завира и затова температурата на котлона трябва да е умерена. Разбърквайте периодично до пълното разтваряне на шоколада и маслото.

След това оставете сместа леко да се охлади, но да остане течна. Полейте с нея добре охладената торта.

Това количество глазура е достатъчно за торта с диаметър 26-28 см.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар