Меденки с роял айсинг

03/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо836
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа счупете яйцата. Добавете всички продукти, като брашното сложите последно. Замесете меко тесто. Завийте го в стреч фолио и оставете в хладилника за половин час.

Извадете тестото и разточете на кръгъл лист с дебелина 0.5 см. Изрежете различни формички. Сложете ги в тава, застлана с хартия за печене. Загрейте фурната на 180 градуса и печете около 10 минути.

Извадете готовите меденки и оставете да изстинат.

Пригответе си роял айсинга, като разбиете белтъка, пудрата захар и сока от лимон на сняг. Изрежете крайчето на найлон или си направете фунийка от хартия за печене. Напълнете със сместа от белтъците и декорирайте вашите меденки по желание.

*Може да оцветите роял айсинга с течна боя за сладки или оставите бял.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар