Десерт с тиква за диабетици

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
13k
3k
8k
14
05/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 400
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете тиквата на кубчета. Поставете ги в тава и поръсете със солта и зехтина, печете в предварително нагрята на 220 градуса фурна за около 20 минути, до пълното омекване на тиквата.

В купа разбийте яйцата, млякото брашното, ванилията и подсладителя, със сместа залейте вече изпечената тиква и поръсете с орехите.

Намалете градусите на 200 и допечете десерта.

След като се охлади, нарежете десерта за диабетици на 8 парчета.

Напълнете купичка с десерта с тиква и обърнете в чинийка, поръсете с канела на вкус.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар