Хляб със сухо мляко в хлебопекарна

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
363
36
371
2
12/01/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо699
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • вода - 225 мл
  • HOSSO - 1 и 1/2 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 3/4 с.л.
  • сухо мляко - 1 и 1/2 ч.л.
  • брашно - 450 г
  • суха мая - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошничката на хлебопекарната се слагат първо течните съставки, след това сухите.

Важно условие е сухата мая да няма допир до водата.

Пуска се на програма за нормален (бял) хляб, за 750 г и светло препечена коричка.

Заради сухото мляко, на средно препечена степен, става с дебела коричка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар