Хляб със сухо мляко в хлебопекарна

12/01/2019
Станислава Армянова
отСтанислава АрмяноваИноватор360363641
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо165
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • вода - 225 мл
  • олио - 1 и 1/2 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 3/4 с.л.
  • сухо мляко - 1 и 1/2 ч.л.
  • брашно - 450 г
  • суха мая - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошничката на хлебопекарната се слагат първо течните съставки, след това сухите.

Важно условие е сухата мая да няма допир до водата.

Пуска се на програма за нормален (бял) хляб, за 750 г и светло препечена коричка.

Заради сухото мляко, на средно препечена степен, става с дебела коричка.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар