Заешка супа с (арпа) фиде

16/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене85 мин.
Общо100 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо288
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заешкото месо сложете да се вари, след като е готово, го обезкостете и нарежете на ситно.

В тенджера сотирайте лука, след което сипете от бульона.

След като клокне супата, прибавете заешкото. След 10-15 мин добавете арпа фидето и подправките.

Оставете заешката супа на тих огън до сваряване на арпа фидето. След като е готова, изключете котлона.

Направете застройката и с черпак сипвайте от супата, докато температурата се уеднакви, и след това изсипете в супата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар